lessen

Schildercursus Amsterdam

Schildercursus Amsterdam

De cursus wordt gegeven op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur in het atelier, goed bereikbaar vanaf de ring of met het openbaar vervoer. Er zijn maximaal zes deelnemers. Het werktraject is individueel en gericht op het verdiepen van eigen aanleg en vaardigheden. Aan de orde komen het combineren van figuratie en abstractie, het zelf samenstellen van beelden, beeldanalyse en associatieprocessen.

U raakt vertrouwd met de rol van kleur bij de opbouw van uw schilderijen. We besteden aandacht aan schilderen met kleurgroepen, de opbouw van een eigen palet en een menggeheugen, werken met een beperkt palet, verschillende kleurtheorieën, pigmenten en kleurcontrasten.

De tekst gaat onder de foto verder.


Eindejaarsexpositie
 

Kosten

De lessen beginnen de tweede week van september. De cursus wordt in twee delen gehakt, voor de kerst twaalf weken, halverwege onderbroken door een week vrij, en na de kerstvakantie hetzelfde verhaal. Als bonus krijgt u per deel een bonusles van me cadeau zodat u een keer zonder problemen een les kunt missen. De cursus kost per twaalf lessen € 265,- inclusief 21% BTW, bij vooruitbetaling te voldoen.

In het lesgeld is een bedrag voor basismateriaal opgenomen van € 20,-. Meer materiaalgebruik zoals linnen wordt verrekend.  Er wordt verwacht dat iedereen zijn eigen verf en kwasten meebrengt. Inschrijven is mogelijk per email of telefonisch, waarna u een factuur ontvangt. De inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is.

De tekst gaat onder de foto verder.


Eindejaarsexpositie
 

Laren

Lex Goes is docent schilderen aan de Gooise Academie voor beeldende kunsten in Laren (NH)