lessen

Schildercursus Amsterdam

De woensdagmiddag- en avondcursus worden gegeven in het atelier, goed bereikbaar vanaf de ring of met het openbaar vervoer. Het werktraject is individueel en gericht op het verdiepen van eigen aanleg en vaardigheden. Er wordt geoefend met verschillende beeldelementen. Aan de orde komen het combineren van figuratie en abstractie, het zelf samenstellen van beelden, beeldanalyse en associatieprocessen.

U raakt vertrouwd met de rol van kleur bij de opbouw van uw schilderijen. We besteden aandacht aan schilderen met kleurgroepen, de opbouw van een eigen palet en een menggeheugen, werken met een beperkt palet, verschillende kleurtheorieën, pigmenten en kleurcontrasten.

De tekst gaat onder de foto verder.


Eindejaarsexpositie
 

Kosten

Woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00. De lessen beginnen de eerste week van september. De cursus wordt in twee delen gehakt, voor de kerst twaalf weken, halverwege onderbroken door een vakantie, en na de kerstvakantie hetzelfde verhaal. Alles gaat in goed overleg, dus als er verschuivingen nodig zijn komt dat allemaal in orde. De cursus kost per twaalf lessen € 250,- inclusief 21% BTW, bij vooruitbetaling te voldoen.

Woensdagavond van 19.30 tot 22.30. Deze cursus begint ook de eerste week van september. Dit is een compleet programma van 30 lessen. U betaalt daarvoor € 590,- inclusief 21% BTW. Bij vervolginschrijving ontvangt u 5% korting.

In het lesgeld is een bedrag voor basismateriaal opgenomen van € 20,-. Meer materiaalgebruik zoals linnen wordt verrekend.  Er wordt verwacht dat iedereen zijn eigen verf en kwasten meebrengt. Inschrijven is mogelijk per email of telefonisch, waarna u een factuur ontvangt. Het aantal deelnemers is beperkt. De inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is.

De tekst gaat onder de foto verder.


Eindejaarsexpositie
 

Laren

Lex Goes is docent schilderen aan de Gooise Academie voor beeldende kunsten in Laren (NH)