profiel

Ik ben geboren in 1953. Van 1971 tot 1977 volgde ik de opleiding aan de Rijksacademie van beeldende kunsten Amsterdam, afdeling monumentale kunst. Vanaf 1980 heb ik meerdere opdrachten gerealiseerd voor verschillende overheden, non-profit instellingen, bedrijven en particulieren.

Als lid van een dozijn gemeentelijke en landelijke commissies en projectgroepen op het gebied van de beeldende kunst en architectuur adviseerde ik over aankopen en subsidieverstikkingen. Belangrijk onderdeel van deze werkzaamheden was het begeleiden bij de totstandkoming van een groot aantal kunstwerken in de openbare ruimte.

Over mijn werk is meermalen gepubliceerd in alle grote dag- en weekbladen en in vakbladen. De laatste twintig jaar concentreer ik mij uitsluitend op vrije schilder- en tekenkunst. Ik heb tientallen groepstentoonstellingen ingericht, exposeer jaarlijks en mijn werk is in bezit van tal van overheidsinstellingen, bedrijven en verzamelaars. Ik geef schilderles in Amsterdam en op de Gooise Academie in Laren (NH).